Burcu Biricik 2 milyon TL'lik reklam kazancını bağışlayacak

34 yaşındaki ünlü oyuncu Burcu Biricik, bir kozmetik firmasından alacağı 2 milyon TL’lik reklam ücretini kız çocuklarının eğitimi için faaliyet gösteren bir vakfa bağışlıyor.

Burcu Biricik, kalbinin de yüzü kadar güzel olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Kendisi de babasız büyüdüğü için kız çocukları için son derece hassas olan güzel oyuncu, bugüne dek özellikle kızların eğitimiyle ilgili yapılan birçok sosyal sorumluluk projesine katıldı.



Dizi ve filmlerin yanı sıra reklamların da aranılan yüzü olan Burcu Biricik, imza attığı son reklam anlaşmasında da alkışlanacak bir harekete imza attı.

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre 34 yaşındaki güzel oyuncunun, bir kozmetik markasıyla yaptığı bir yıllık reklam anlaşması karşılığında alacağı tam 2 milyon TL'yi kız çocuklarının eğitimi için faaliyet gösteren bir vakfa bağışlayacağı öğrenildi.

BABASINI HİÇ TANIMADI

Annesi ve babası çok küçük yaşta boşanan Burcu Biricik, bugüne dek babasıyla hiç görüşmedi.





Anneannesi, dedesi ve dayısıyla sevgi dolu bir evde büyüyen güzel oyuncu, okul masraflarını karşılamak için garsonluk ve palyaçoluk yaptı.

Ağabeyinin kendisini okutmak için liseden sonra çalışmak zorunda kaldığını söyleyen Burcu Biricik, tüm bu yaşadıkları nedeniyle kız çocuklarının eğitimi konusunda hayli hassas.

Aslışah Alkoçlar'ın evliliğinde kara bulutlar mı dolaşıyor? Ayten Gökçer hayatını kaybetti Esra Akkaya'nın oğlunun son hali görenleri şaşırttı 'Bahar' dizisiyle ilgili yeni gelişme "Kızıl Goncalar" dizisinde iki ayrılık birden Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz savaşında ikinci perde