Burcu Esmersoy'dan 8 yıl sonra gelen itiraf!

Burcu Esmersoy, 8 yıl önce yuvasını yıktığı iddia edilen manken Selda Car'la ilgili ilk kez konuştu ve "O hanımefendi değil, bambaşka bir isimdi. Üstüne üstlük evli bir bayandı" dedi.

Güneş'in haberine göre Burcu Esmersoy, Formula 1 yarışlarında tanışıp 2005 yılında Paris'te evlendiği Ferrari'nin reklam müdürü Massimo Cusimano'nun idiia edildiği gibi kendisini manken Selda Car'la değil, evli bir kadınla aldattığını itiraf etti.

Hülya Avşar'ın programında 7 yıl önce boşandığı eşiyle ilgili çarpıcı iddialarda bulunan Esmersoy, şöyle konuştu: "Eşim benimle İstanbul'da yaşamaya karar verince şımardı. Çok yoğun çalışıyordum. Eşimin aklı başka tarafa kaydı. Bir süre görmemezlikten geldim. O sırada bambaşka yalan haberle birisinin ismi geçti. Fırsat çıkmışken bunu söyleyeyim. Ben de kendisinden özür diledim. O bayan da çok zor duruma düştü.

Bambaşka bir isimdi. Üstüne üstlük evliydi. O dönem anneme ağır bir hastalık teşhisi kondu. Eşimden yardım istedim ama o kız arkadaşıyla Nice'e tatile gitmeyi uygun gördü. O tatildeyken evdeki eşyaları aldım. Çünkü hepsini ben almıştım. Dönüşte de boşanmak istediğimi söyledim."
Feraye Tanyolaç'a 'gecekondu kirası' davası! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz'dan konuşulan fotoğraf Cem Yılmaz- Hasan Can Kaya atışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu Sıla Türkoğlu'ndan estetik iddialarına yanıt! Melis Sezen'in makyajsız pozu şaşırttı Kerem Bürsin'in paylaşımı sosyal medyayı salladı