Burcu Kara huzuru doğada buldu

Bir süredir ekranlardan uzak olan Burcu Kara, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle bir çözüm buldu.

Eşi Fırat Parlak ve oğlu Ali ile Bursa'ya giden Burcu Kara soluğu doğada aldı. Burcu Kara sosyal medyadan paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Burcu Kara, neşeli pozlarına şu notu düştü:

"Bu sefer karantinaya köyde girdik. Zeytin ayıklamaya geldik bahaneyle. Herkes bağlarda çalışıyor. Her bulduğumuz ağaca, hayvana dokunuyoruz, bizden mutlusu yok. O kadar kutsal ve kıymetli bir bitki ki zeytin, çöpü bile yok neredeyse. Biz de kesilen dallardan arabaya atıp, çay yapacağız akşamları."

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"