Bursa'yı yakan hain kamerada! Suları boşaltıp, benzin doldurmuş

Bursa'nın Harmancık ilçesine bağlı Kışmanlar köyünde çıkan orman yangının ateşini yakan hainin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Yangından kısa süre önce bir benzin istasyonundan pet şişelerle benzin aldığı tespit edilen Ufuk A.'nın görüntüleri kamerada tespit edildi.

Bursa'nın Orhaneli ilçesi Harmancık yolu Meyran mevkisinde 3 gündür devam eden orman yangınına ilişkin şüpheli olarak gözaltına alınan ve cep telefonu ormanda yanmış halde bulunan Ufuk A.’nın benzini aldığı anlar, akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, aracıyla gelen şüphelinin, aldığı 2 tane 5 litrelik pet şişedeki suyu, akaryakıt istasyonunun marketinin önünde duran saksılara döktüğü, ardından da benzin doldurup ayrıldığı görüldü.

 


EL SWAPI ALINDI, DİĞER YANGINLARLA İLİŞKİSİ ARAŞTIRILIYOR

Emniyetteki işlemleri süren Ufuk A.’nın el swapı alındı. Olay yerinde bulunan 5 litrelik pet şişe ile şüphelinin aracının bagajında bulunan pet şişeden de parmak izi alındı. 2015 yılında Hava Astsubay olarak girdiği ordudan FETÖ soruşturması kapsamında ihraç edilen Ufuk A.’nın, Harmancık yangınının yanı sıra diğer orman yangınlarıyla bir ilişkisi olup olmadığı, talimat alıp almadığı ve örgüt bağlantısı da araştırılıyor.

DHA

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola