Çağla Şıkel çocuklarıyla yasağı deldi!

Önceki gün Ulus'ta bir çiçekçide görüntülenen manken Çağla Şıkel, tüm dünyaya kabus gördüren corona virüs ile ilgili tedbirler kapsamında alınan karara uymadı.

Çağla Şıkel'in, corona virüs salgını nedeniyle 20 yaş altına sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen, iki çocuğu Uzay ve Kuzey'i alıp dışarıya çıkması dikkat çekti.

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre büyük oğlu Kuzey'i aracının içinde şoförüyle bırakan ünlü manken, küçük oğlu Uzay'la çiçek satın aldı. Gazetecileri görünce şaşkınlık yaşayan ve oğlunu gizlemeye çalışan Şıkel, "Merhaba arkadaşlar, sadece çiçek almak için dışarı çıktım" dedi.

"BAŞKA BİR YERE GİTMİYORUZ" 

20 yaş altına sokağa çıkma kısıtlaması hatırlatılınca Şıkel, "Sadece çiçekçi için çıktık. Başka bir yere gitmiyoruz" karşılığını verdi.

"ANNEMİ UZAKTAN GÖRECEKLER" 

Pazar gününe denk gelen ve sokağa çıkma yasağı olan 10 Mayıs'ta kutlanan Anneler Günü'nü sadece uzaktan kutladığını belirten 41 yaşındaki manken, "Tabii ki yasak olduğu için uzaktan kutladık. Şimdi de çiçek götüreceğiz. Ancak çocuklar yaklaşmıyorlar. Anneannelerini uzaktan görecekler" şeklinde konuştu.

Corona virüs salgını için her zaman dikkatli olunması gerektiğini belirten ve mümkün olduğunda dışarı çıkılmaması tavsiyesinde bulunan Şıkel'in, yasağı delerek çocuklarını dışarı çıkarması ise şaşırttı.

EMRE ALTUĞ NE DİYECEK? 

Bu fotoğraflardan sonra çocuklarının babası Emre Altuğ'un, nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu