Can Yaman'a güzel partner

Oyunculuk kariyerini İtalya’da devam ettiren Can Yaman dev bütçeli yeni dizisi “Sandokan”ın çekimlerine Roma’da başlanıyor.

Can Yaman aylardır “Sandokan” dizisine hazırlanıyor. Yaman’ın “El Turco”dan sonra İngilizce oynayacağı ikinci proje olan dizinin çekimlerinin bugün Roma’da start alması bekleniyor.



Birsen Altuntaş'ın haberine göre ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil eden yakışıklı aktörün yeni partneri ise İngiliz Alanah Bloor…




Marianna rolüne hayat verecek olan Alanah Bloor yönetmen koltuğunda Jan Maria Michelini’nin oturacağı dev prodüksiyonlu dizide rol alacağı için yaşadığı heyecanı “Sonunda bu yaz Sandokan kadrosuna katılacağım için çok heyecanlıyım. Böylesine yetenekli bir kadro ve ekiple çalışmak hayallerim gerçek oldu” mesajını yayınladı.






Can Yaman da yeni partnerine şans ve kılıç emojisi gönderdi.

Merakla beklenen Sandokan’ın kadrosunda Gossip Girl’ün yıldızı Ed Westwick ve özellikle Mumya film serileriyle devleşen John Hannah, Alessandro Preziosi, Madeleine Price, Gilberto Gliozzi, Mark Grosy ve Samuel Segreto de yer alacak.

Belçim Bilgin'den sevgilisine aşk dolu bakışlar Hafsanur Sancaktutan ameliyata alındı! Mert Yazıcıoğlu'ndan Özcan Deniz açıklaması Serenay Sarıkaya flaş açıklamasıyla şaşırttı Candan kardeşlerin davasında eski sevgiliden 14 sayfalık ifade İbrahim Tatlıses'in torunundan sert sözler: "Yıllardır adil olmayan bir babalık"