Candaş Tolga Işık'ın arkadaşı yolda yürürken bıçaklandı!

Gazeteci Candaş Tolga Işık bir arkadaşının başına gelen akıl almaz olayı, X hesabından paylaştı.

Erenköy'de bir arkadaşının güpegündüz arkasından bıçaklandığını yazan Işık'ın paylaşımına sosyal medyada yorum yağdı.

"RASTGELE İNSAN BIÇAKLANIYOR"

Işık paylaşımında "Erenköy'de müptezelin biri güpegündüz sokak ortasında durduk yere bir arkadaşımızı arkasından koşup bıçaklayıp yürüye yürüye uzaklaştı. İnanılır gibi değil çocuğun ne kimseyle bir mevzusu var ne husumeti, İstanbul'un göbeğinde rastgele insan bıçaklanıyor." ifadelerini kullandı.

"CİĞERİNDE SÖNME VAR"

Bir paylaşım daha yapan Işık, bıçaklanan arkadaşının ciğerinde sönme olduğunu belirterek, polisin saldırganı 1 saat içinde yakaladığını duyurdu. Işık, "Arkadaşımızın aldığı bıçak darbelerinden biri nedeniyle ciğerinde sönme var, takip ediliyor. Bekliyoruz. İstanbul polisi şahsı 1 saat içinde yakaladı. İnşallah başka günahsız insanlara bela olmadan hak ettiği cezayı bulur. Arayan soran ilgilenen herkese çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.


Aslışah Alkoçlar'ın evliliğinde kara bulutlar mı dolaşıyor? Candan kardeşlerin davasında eski sevgiliden 14 sayfalık ifade İbrahim Tatlıses'in torunundan sert sözler: "Yıllardır adil olmayan bir babalık" Uygunsuz halde basılan çift, kendilerini uyaran kadına saldırdı 'Bahar' dizisiyle ilgili yeni gelişme İstanbul Caz Festivali kapsamında Garanti BBVA Caz Sohbetleri düzenlenecek