Cem Yılmaz görmezden geldiği muhabirlere gülücükler saçtı

Dijital platformda yayınlanacak 'Erşan Kuneri' dizisi ile gündemde olan Cem Yılmaz, geçtiğimiz aylarda görmezden gelip terslediği muhabirlere bu kez gülücükler saçtı.

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre yazın başlayacak 'Erşan Kuneri' dizisi ile ilgili konuşan Cem Yılmaz, "Sekiz bölümden oluşacak. Her bölümde farklı hikayeler olacak. Oyuncu kadromuz da çok güzel" dedi.

Ünlü komedyen, "Yolda geçen birkaç sahnemiz var. Kalan sahnelerimiz İstanbul'da. İbrahim Selim ve Necip Memili de kadroda olacak" açıklamasını yaptı. Fenerbahçe taraftarı olan Yılmaz, koyu Beşiktaşlı Zafer Algöz için, "Zafer Ağabeyimizi tebrik ettiniz mi? Şampiyon oldular. Biz de Fenerbahçeli olarak arkalarından mendil sallıyoruz" şeklinde konuştu.

AVM'den kolonya ve mendil aldıklarını söyleyen 48 yaşındaki ünlü komedyen, elinden bırakmadığı mendili halay başı gibi sallayarak figürler sergiledi.

Basın mensuplarına karşı geçtiğimiz aylarda agresif tavırlar sergileyen Cem Yılmaz, bu kez neşeli haliyle dikkat çekti.

"ÇOCUK ALDIRDIM"

Geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda diş kliniğinden çıkarken görüntülenen Cem Yılmaz, basın mensuplarının, "Geçmiş olsun" demesi üzerine gerilen, "Geçmiş olacak bir şey yok" karşılığını vermişti. Sağlık durumuyla ilgili sorular üzerine ise "Sağlık durumum iyi kardeşim merak etmeyin. Diş hekiminden çıktım. Evet, çocuk aldırdım yani" şeklinde sert bir çıkışta bulunmuştu.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Feyza Civelek'ten "Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör" itirafı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Hande Erçel hayatın tadını çıkarıyor Trendyolmilla, yapay zeka ile tasarlanan koleksiyonunu satışa sundu