Cemre Baysel'den estetik açıklaması: "Ben neysem oyum"

Ünlü oyuncu Cemre Baysel, yüzünde hiçbir estetik müdahale olmadığını belirterek doğal güzelliğiyle ön planda olduğunu vurguladı.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre Cemre Baysel; başrollerinde Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz, Yiğit Kirazcı gibi isimlerle birlikte rol aldığı "Leyla: Hayat...Aşk...Adalet..." dizisiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.





Güzelliğiyle dikkat çeken Cemre Baysel, estetik ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Baysel, "Doğallıktan ve saflıktan yanayım. Yüzümde bir oynama yok. Yaptırsam da gizlemez, söylerdim. Zaten estetik olduğu halde saklayanları anlamıyorum" diyerek yüzünde herhangi bir işlem olmadığını ifade etti.





Cemre Baysel, "Cildim için bir şey yapmıyorum, vitamin alıyorum. Beslenmeme dikkat etmem, kürlerim falan yok. Damak tadıma uygun her şeyi yerim, fast food tüketmemeye çalışıyorum. Türk mutfağında vazgeçemediğim yemek mantıdır. Su içmeye özen gösteririm" şeklinde konuştu.

Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Serdar Ortaç ayakta duramıyor Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor