Ceyda Düvenci ve Güçlü Mete, romantik bir tatil yaptı

Bülent Şakrak'tan ayrıldıktan sonra Güçlü Mete ile yeni bir aşka yelken açan Ceyda Düvenci, Paris'te romantik bir tatil geçirdi. Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre oyuncu Bülent Şakrak'tan ayrıldıktan sonra gönlünü radyocu Güçlü Mete'ye kaptıran Ceyda Düvenci, sevgilisiyle Paris tatiline çıktı.




Burada çekilen romantik bir fotoğrafı paylaşan Düvenci, sosyal medya hesabından paylaştığı bu kareye, "Ne güzeldi" notunu düştü.

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"