Chloe Loughnan da Corona virüse yakalandı

Popçu Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, üç ay önce Corona virüse yakalandığını ve hala sıkıntılar yaşadığını ifade etti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Loughnan, "Ben de koronavirüs oldum. Üç ay oldu ama hala sıkıntılar yaşıyorum. Bazen çok nefes alıyorum, aldığım zaman da boğazım acıyor" dedi.

"LÜTFEN HERKES DİKKATLİ OLSUN"

İrlandalı model, takipçilerini tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüse karşı uyarmayı da ihmal etmedi.

Yaşadıklarını anlatan 28 yaşındaki Loughnan, "Lütfen herkes dikkatli olsun" şeklinde konuştu.

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Mehmet Yılmaz Ak’a iddialı projeden teklif Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda" Beste Kökdemir'den minik bebeğiyle ilk fotoğraf