Cinayetin altından ‘yasak aşk’ çıktı!

Denizli'nin Buldan ilçesinde 5 yıl önce öldürülen Hacı Veli Taşdöğen'in, eşi Ayşe Taşdöğen ile yasak aşk yaşayan akrabası Arif Taşdöğen tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Yeni Asır Gazetesi'nden Hasan Durna'nın haberine göre Denizli'nin Buldan ilçesinde 5 yıl önce öldürülen Hacı Veli Taşdöğen'in, eşi Ayşe Taşdöğen ile yasak aşk yaşayan akrabası Arif Taşdöğen tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Ayşe ve Arif Taşdöğen çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hacı Veli Taşdöğen 4 Ağustos 2014 tarihinde arazisinde sulama yapacağı esnada tüfek ile vurularak öldürüldü.

TV'YE DE ÇIKTILAR

Ailesi 5 yıldır çözülemeyen bu cinayetin aydınlatılması için TV kanalında yayınlanan programa başvurdu.

Program süresince Hacı Veli Taşdöğen cinayetinde yaptığı çelişkili açıklamalarla en çok dikkat çeken kişi eşi Ayşe Taşdöğen oldu. Taşdöğen'in yakın arkadaşı Arif Taşdöğen ile Ayşe Taşdöğen arasında ilişki olduğu da gündeme geldi. Çelişkili konuşmaları üzerine ekipler tarafından gözaltına alınan Ayşe Taşdöğen ve Arif Taşdöğen, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu