Çocukluk aşkı kollarında can verdi

Aydın'da kanser hastası 46 yaşındaki Esma Gündak, hastalıkla savaşında yanından hiç ayrılmayan, çocukluk aşkı olan kocası Murat Gündak'ın kollarında son nefesini verdi.

Yeni Asır Gazetesi'nden Kazım Yörükce'nin haberine göre 35 yıl önce tanışan Esma ile Murat, çocuklukta başlayan aşklarını 13 yıl önce evliliğe dönüştürdü. Çiftin mutlu giden evlilikleri aldıkları bir haberle yerini zor günlere bıraktı.

KOLLARINDA ÖLDÜ

Esma Gündak'a, fark ettiği kitle nedeniyle gittiği hastanede meme kanseri tanısı kondu.
Sevgiyle kenetlenen çift, hastalığa birlikte savaş açtı. Kemoterapi tedavisinde saçları dökülen Esma'ya moral olmak için Murat da saçlarını kazıttı.


Hayat arkadaşı tarafından sürekli moral aşılanan Esma Gündak, tedaviye olumlu yanıt verdi. Hastalığını büyük ölçüde atlatan Esma, anne olmanın hayalini kurmaya başladı. Çocuk sahibi olmadan önce son yapılan tahlili kötü çıkınca Esma yeniden hastaneye yattı.

Vücuduna yayılan tümörlerle 4 yıldır savaşan Esma, tümörün beyne ulaşmasıyla yaşam savaşını kaybetti.

HATIRALAR KALDI

Murat Gündak, "Yılmadık, 10 yıl kanserle savaştık. Bu mücadelede hep eşimin yanında oldum. Ancak bu aşkın mucizesi kanseri yenmeye yetmedi. Eşim kollarımın arasında son nefesini verdi. Çok üzgünüm, onun hatıralarıyla teselli bulacağım" dedi.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu