Cumhurbaşkanı Başdanışmanı görevden alındı, 4 üniversiteye rektör atandı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve UNESCO Türkiye Daimi Temsilciliği Özel Temsilcisi Ahmet Altay Cengizer, her iki görevinden alındı. Cengizer’den boşalan UNESCO Türkiye Daimi Temsilciliği görevine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülnur Aybet, atandı. Ayrıca 4 üniversiteye de rektör ataması yapıldı.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı (UNESCO) Türkiye Daimi Temsilciliği Özel Temsilcisi Ahmet Altay Cengizer, her iki görevinden alındı. Cengizer'den boşalan UNESCO Türkiye Daimi Temsilciliği görevine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülnur Aybet atandı. Kararlar Resmi gazetede yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliği Özel Temsilcisi Ahmet Altay Cengizer Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4 ve 12’nci maddeleri gereğince görevlerinden alındı. Cengizer'den boşalan UNESCO Türkiye Daimi Temsilciliği görevine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülnur Aybet, atandı.

4 ÜNİVESİTEYE REKTÖR 

2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13’üncü maddeleri ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7’nci maddeleri gereğince Ege Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Necdet Budak, İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mustafa Küçük, Türk Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Bekir Sami Yılbaş ve Uşak Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Ekrem Savaş atandı.

ENDONEZYA BÜYÜKELÇİLİĞİNE AŞKIN ASAN ATANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararlara göre Endonezya nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Aşkın Asan atandı.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola