Cumhurbaşkanı Erdoğan G20'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi çerçevesinde düzenlenen 'Terörle Mücadele' temalı toplantıya ve aile fotoğrafı çekimine katıldı.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi'ndeki aile fotoğrafı çekimine katıldı.

Hamburg Messe Konferans Merkezi'nde düzenlenen ve zirvenin ilk programı olan "Terörle Mücadele" temalı toplantı sonrasında resmi karşılama ve aile fotoğrafı çekimi gerçekleşti.

Zirve öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump görüştü.

Fotoğraf çekiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in bulundu.

Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron aile fotoğrafı çekimi sonrasında bir süre sohbet etti.






Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! Tarık Tarcan Bozburun hayatını sonlandırdı Yıldız Tilbe polis aracına çarptı İnci Taneleri’nde Elif, hangi karakterin kızı çıktı? Alina Boz ve Umut Evirgen 'Boşanıyorlar' iddialarına isyan etti! Seda Sayan tepki çeken programı nedeniyle CİMER'e şikayet edildi!