Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçta kazanan Liverpool oldu

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır’ın yönettiği UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında Liverpool, Paris Saint-Germain’i 3-2 mağlup etti.

İHA'nın haberine göre FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır’ın yönettiği ve Bahattin Duran ile Tarık Ongun’un da yardımcılıklarını yaptığı UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında Liverpool, sahasında Paris Saint-Germain’i 3-2 mağlup etti.

Maça hızlı başlayan İngiliz ekibi, 30. dakikada Daniel Sturridge’nin golüyle 1-0 öne geçti. Liverpool, Milner’ın 36. dakikada penaltıdan bulduğu golle skoru 2-0 yaptı. Paris Saint-Germain ise rakibine 40. dakikada Thomas Meunier cevap verdi ve ilk yarı 2-1 sona erdi. Fransızlar, 83’de Mbappe ile skoru 2-2’ye getirse de Firmino 90’da son sözü söyledi ve Liverpool, maçı 3-2 kazanmasını bildi.
Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" İntihara kalkışan Dilan Polat ölmek istedi! Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sever'e yanıt Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'i görüntülemek isteyen muhabirlere saldırı! Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu