Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser ikinci kez ayrıldı

Geçtiğimiz yıl 'şiddet' ve 'ihanet' iddiasıyla boşanan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser, yeniden evlilik kararı almıştı. İkinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, bir kez daha ayrıldı.

"Sihirli Annem" dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile dünyaevine girmişti. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

'İhanet' ve 'şiddet' iddiaları sonrası boşanan ikili, aralarındaki buzları eriterek yeniden evlilik kararı almıştı. Ancak çiftin mutluluğu yine uzun sürmedi.

İkinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftten Ersubaşı, eşiyle birlikte yer aldığı fotoğrafları Instagram hesabından kaldırdı.

Damla Ersubaşı'nın bu hamlesi, "Yine ayrıldılar!" şeklinde yorumlandı.

ANLAŞMAZLIĞIN NEDENİ NE?

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında Damla Ersubaşı'nın öfke kontrol tedavisi şartıyla çocuklarının babasıyla barıştığı hatırlatılarak 'Sorunu çözememiş olmalılar ki yeniden koptular' yorumunda bulunuldu.

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Tecavüze uğrayan garson kız dehşeti anlattı!