Danla Bilic ve Kaan Yıldırım arasında neler oluyor?

Ünlü şarkıcı Hadise ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım hakkında bomba bir aşk iddiası ortaya atıldı. Kaan Yıldırım'ın ünlü fenomen Danla Bilic'i takip etmesi dikkat çekti.

Kısa bir süre önce sevgilisi Yusuf Engin'den ayrılan Danla Bilic'in geçen yıl sevgilisi Hadise ile yollarını ayıran Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Danla Bilic ve Kaan Yıldırım'ın takipleştiği ortaya çıktı.

Birbirilerini takibe almaları "Aşk yaralarını birlikte mi sarıyorlar?" sorularını beraberinde getirirken Kaan Yıldırım dün yaptığı paylaşımda hayatında kimsenin olmadığını vurguladı.

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında verilen bilgiye göre Danla Bilic ise aşk iddiası karşısında sessizliğini koruyor.

Feraye Tanyolaç'a 'gecekondu kirası' davası! Cem Yılmaz- Hasan Can Kaya atışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz'dan konuşulan fotoğraf Jeff Bezos nişanlısının 65 milyon TL’lik filmine sahip çıkmadı Sıla Türkoğlu'ndan estetik iddialarına yanıt! Kerem Bürsin'in paylaşımı sosyal medyayı salladı