Defans görünümlü forvet: Kjaer

Bu sezon oynadığı 5 maçta rakiplerin ataklarını 54 kez durduran Kjaer, ligde Kayseri, Avrupa Ligi’nde de Zorya maçlarında attığı gollerle skoru 1-1’e getiren isim oldu!

Sabah'tan Taner Karaman'ın haberine göre Fenerbahçe'nin 'Sarı fırtına'sı Simon Kjaer, bu sezona damga vuracak gibi görünüyor… Geçen yıl geldiği sarı-lacivertli takımda sezonu 45 maçta ceza sahası dışından attığı 2 golle tamamlayan Danimarkalı savunmacı, bu yıl 5 maçta 2 gole ulaştı. 1'i Süper Lig, 4'ü Avrupa olmak üzere 5 maça çıkan Kjaer, 344 dakikada rakiplerin ataklarını 54 kez durdururken, attığı 2 gol ve yaptığı bir asistle de takımın forvetlerine nispet yaptı.

TAKIMA UMUT AŞILADI

Kjaer ligde 3-3 biten Kayseri maçında attığı golle skoru 1- 1'e getirirken gördüğü kırmızı kartla takımı 10 kişi bırakmıştı. Kadıköy'de 2-1 kazanılan Monaco maçında yaptığı asist ile takımın galibiyetinde büyük rol oynayan Danimarkalı yıldız, Zorya maçında ise Fenerbahçe'yi adeta ipten aldı. Tam her şey bitti derken 90+6. dakikada sahneye çıkan Kjaer, kullandığı frikikte top barajdan dönmesine rağmen takipçiliğini gösterdi ve uzaktan şutla takımını beraberliğe taşıdı ve gelecek için umut oldu.
Uyuşturucu iddiasıyla gündeme gelen Feyza Civelek sessizliğini bozdu İrem Derici'den ani ayrılığın ardından manidar sözler: "Kalbim çok kırık" Aras Bulut İynemli - Buse Meral aşkı boyut atladı Birce Akalay ve Hakan Kurtaş evlendi mi? Necip - Didem Memili çifti: "Bizim yüzüğümüz yok" Buğra Gülsoy oğlu Cem'i "Bahar"ın setine götürdü