Demet Akalın: "Dışı Selena, içi Bergen"

Demet Akalın, ünlü fotoğrafçı Can İpek'in objektifine poz veren Merve Özbey'in paylaştığı fotoğrafların altına "Dışı Selena Gomez içi Bergen" diye yazdı.

Takvim Gazetesi'nden Ufuk Özcan'ın haberi...

En çok konser veren isimlerin başında gelen Merve Özbey, önceki gün yeni fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşımlar hayranları tarafından büyük ilgi görürken Demet Akalın'dan müthiş bir tespit geldi. Demet Akalın, ünlü fotoğrafçı Can İpek'in objektifine poz veren Merve Özbey'in paylaştığı fotoğrafların altına "Dışı Selena Gomez içi Bergen" diye yazdı.



Bu yorumu gören popçu da gülme krizine girdi. Ayda ortalama 20 konser veren Özbey, 21 Nisan'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Bu arada bu konser için ilk kez arabesk repertuvar hazırlayan şarkıcı, büyük şovlara da imza atacakmış. Konser hazırlıklarını duydukça da bende Hollywood standartlarında bir şov beklentisi oluştu.

Ufuk ÖZCAN / Takvim Gazetesi
Seda Sayan tepki çeken programı nedeniyle CİMER'e şikayet edildi! Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'ndan aşk dolu paylaşım "Yalı Çapkını" dizisinde 'Pelo' dönemi bitti Farah Zeynep Abdullah yeni imajını paylaştı Monaco maçındaki kavgada Kerim Rahmi Koç çılgına döndü Çağatay Ulusoy'un dizisi tamam mı, devam mı?