Demet Akalın kesenin ağzını açtı!

Şarkıcı Demet Akalın Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konser için kesenin ağzını açtı.

Bugün'den Gülden Avuç'un haberine göre 7 Şubat’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıkacak olan Demet Akalın, kesenin ağzını açtı. Akalın, 4 konserinden kazandığı 240 bin lirayı bu konser için harcadı.

De­met Aka­lın, Bos­tan­cı Gös­te­ri Mer­ke­zi­’n­de ve­re­ce­ği kon­ser ön­ce­si ge­ce­si­ni gün­dü­zü­ne ka­tıp ha­zır­lık yap­ma­ya baş­la­dı.

Bos­tan­cı kon­se­ri­nin her za­man ken­di­si için çok önem­li ol­du­ğu­nu söy­le­yen ün­lü şar­kı­cı, özel ta­sar­lan­mış sah­ne­sin­de ger­çek­leş­ti­re­ce­ği şov­la­rı ve dans­çı­la­rıy­la bü­yük bir kon­se­re im­za ata­ca­ğı­nı be­lirt­ti. Kon­ser ba­şı 60 bin li­ra ka­za­nan Aka­lın, dört kon­ser­den ka­zan­dı­ğı 240 bin li­ra­yı ses, ışık, şov­lar ve kos­tüm­ler için har­ca­dı.

MODACISININ ATÖLYESİNİ 15 GÜN KAPATTI

Sah­ne­de birbirinden şık kıyafetlerle se­ven­le­ri­nin kar­şı­sı­na çı­ka­cak olan  De­met Aka­lın, dans­çı­la­rın kos­tüm­le­ri­ni deözel olarak ha­zır­lat­tı. Pa­ri­s’­ten ge­ti­ri­len ku­maş­lar­la özel ta­sa­rım­lar ha­zır­la­yan modacı, atöl­ye­si­ni 15 gün sa­de­ce Aka­lın için ka­pat­tı. Ün­lü şar­kı­cı 7 Şu­ba­t’­ta­ki kon­se­rin­de 5 bin ki­şi­nin kar­şı­sı­na çı­ka­cak.
Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! Tarık Tarcan Bozburun hayatını sonlandırdı Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu Yıldız Tilbe polis aracına çarptı Emina Jahovic yeni malikanesi için servet harcadı