Demet Akbağ: "O dava sonuçlandı"

Demet Akbağ, 9 yıl önce Bebek'te oturduğu sitedeki komşusu Ala Sarsılmaz Elmioğlu'na karşı kazandığı 'bahçe' davasının tekrar gündeme gelmesi ile ilgili konuştu.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre 61 yaşındaki oyuncu Demet Akbağ, önceki akşam Bebek'te görüntülendi.

Akbağ, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan 9 yıl önce kazandığı bir davanın tekrar gündeme gelmesi ile ilgili sorulan sorular karşısında sessizliğini bozdu.

"YENİDEN BAŞLAYAN BİR SÜREÇ YOK"

Demet Akbağ, konuyla ilgili, "Dava sonuçlandı. Yeniden başlayan bir süreç yok." diyerek, hızla evinin yolunu tuttu.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama