Demet Şener - İbrahim Kutluay krizi yıllar sonra yeniden patlak verdi

Demet Şener’in İbrahim Kutluay’a öfkesi dinmedi. Kendisine ihanet eden 13 yıllık eşi İbrahim Kutluay'dan 2018’de boşanan Şener, önceki akşam yanında yeni aşkı varken Kutluay ile bir mekanda denk geldi.

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre evliliğinin son dönemlerinde eşi ve sosyetik güzel arasındaki ilişkiyi öğrenen Demet Şener, Edvina Sponza nedeniyle zor günler geçirmişti.





Yaşadığı üzüntüleri unutmayan Şener, önceki akşam yeni aşkı Tolga Arman ile Etiler'deki çok ünlü bir İtalyan restoranında yemekteydi.





Mekana İbrahim Kutluay ve oğlu Ömer'in geldiğini gören Şener, adeta buz kesti. 






Kutluay'ın kız kardeşinin yanı sıra oğlunun da bulunduğu masaya önce arkasını dönen Demet Şener, rahatsızlığı artınca Ömer'e bile bir şey demeden mekandan ayrıldı.





Bu arada 2018'te boşanan 13 yıllık evli çiftin, beş senedir yüz yüze dahi gelmediği ve birbirleriyle tek kelime dahi etmediği öğrenildi. 






Demet Şener ile İbrahim Kutluay, bunca zamandır sadece evdeki yardımcılar ve çocukları aracılığıyla iletişim kuruyor.


Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! İntihara kalkışan Dilan Polat ölmek istedi! Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sever'e yanıt Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu Tarık Tarcan Bozburun hayatını sonlandırdı