Demet Şener İzmir'de podyuma çıktı

Bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen İzmir Fashion Week (IFW İzmir Moda Haftası) ünlü mankenlerle açılışını yaptı.

İzmir'de gerçekleştirilen defilede podyuma çıkanlardan biri de Türkiye Eski Güzeli Demet Şener'di.

27 yıldır aynı kilosunu koruyan 45 yaşındaki iki çocuk annesi Demet Şener'in gündeminde ise herkes gibi depremzedeler vardı.

Takvim Gazetesi'nden Ercan Akgün'ün haberine göre Şener, "Üzülüyoruz ama önemli olan yapacaklarımız. Herkes kendi üzerine düşeni yaparsa, bir kişinin bile gönlünü ferahlatırsak insan olarak ne mutlu bize" ifadelerini kullanan Demet Şener, yıllara meydan okuyan görüntüsüyle podyumda yürüdü.


Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Mehmet Yılmaz Ak’a iddialı projeden teklif Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda" Beste Kökdemir'den minik bebeğiyle ilk fotoğraf