Demet Şener'in parmağındaki yüzük dikkat çekti

Geçtiğimiz ay İbrahim Kutluay’dan boşanan Demet Şener yeni sevgilisi Cenk Küpeli ile Etiler'de görüntülendi. Eski manken Şener'in parmağındaki yüzük dikkat çekti.

Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine göre İbrahim Kutluay’ın eski eşi Demet Şener, yeni sevgilisiyle yemek yemek için Etiler’de buluştu. İkili yaklaşık 2 saat kadar yemek yedikten sonra kendilerini bekleyen özel araçlarına doğru ilerlediler.

DEMET ŞENER YÜZÜĞÜ TAKTI

13 senelik eşinden geçtiğimiz ay boşanan Demet Şener yeni sevgilisi Küpeli’nin elini bir an olsun bırakmadı. Şener'in parmağında bulunan tektaş ise dikkatlerden kaçmadı. Yeni aşıklar gazetecilerin soruları karşısında sessizliğini koruyarak “İyi günler arkadaşlar teşekkür ederiz” diyerek araçlarına bindiler ve gözlerden kayboldular.
Nihal Candan'dan ses getirecek açıklamalar Seda Bakan'dan eşine akıl almaz tehdit! Serap Belovacıklı hangi ünlü siyasetçiyle evleniyor? 'Bihter' filminin setinde yaşanan olay aylar sonra ortaya çıktı Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı! Ani bir kararla boşanan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı bir araya geldi