Derin Talu'yu darp ettiği iddia edilen Emircan Şahin'e büyük darbe!

Geçtiğimiz günlere Defne Samyeli'nin sözleri damga vurmuştu...

Geçtiğimiz günlere Defne Samyeli'nin sözleri damga vurmuştu...

Samyeli, 19 yaşındaki kızı Derin Talu'nun bir süredir beraber olduğu Emircan Şahin'den şiddet gördüğünü açıklamıştı.


Sosyetik playboy hakkında darp suçuyla dava açma kararını kızına bırakan Samyeli, "Şiddeti yok sayıp, tolere edip, halı altına süpürdükçe bir sonraki çocuğumuzun, hayatını tehlikeye atıyoruz" demişti.




Bu şok iddia sonrasında gözlerin çevrildiği Emircan Şahin ise Amerika tatilinden keyifli paylaşımlar yapmayı sürdürmüştü. Ancak bu iddialar sonrası Şahin'e bir tepki Yağmur Tanrısevsin'den geldi.




Takvim Gazetesi'nin haberine göre uzun süredir hayatında kimse olmayan güzel oyuncu, Şahin'in sosyal medya üzerinden kendisini yakın takibe aldığını fark etti.



Emircan Şahin'i ortak dostları nedeniyle bir süredir takip eden güzel oyuncu, neredeyse her fotoğrafını beğenip kendisine mesajlar gönderen sosyetik playboyu 'şiddet' iddialarından sonra takipten çıktı.

Özge Özacar ünlü iş adamıyla yakalandı! Aşk ortaya çıktı Çiçek Dilligil’in çifte sevinci Akbatı’da Anneler Günü için etkinlikler düzenlenecek Sıla'dan sevgilisi İlker Kaleli'ye ilginç mesaj Hülya Avşar'dan olay sözler: "Benden sonra havası kalmadı!.." Çağla Şıkel, 2 bin 500 TL verip aç kaldı