Derya Baykal bebek bekleyen kızını hiç yalnız bırakmıyor

Derya Baykal bebek bekleyen kızı Müjgan Ferhan Şensoy ile önceki gün Cihangir’de objektiflere yansıdı.

Posta Gazetesi'nin haberine göre kızıyla birlikte köpeklerini gezdirdiren Derya Baykal, “İki doz aşımı oldum. Ama yine de koronadan korkuyorum. Sürekli evde oturmak ise çok bunaltıyor. Arada bir kapının önüne iniyoruz” şeklinde konuştu.

Uzun süredir oyunculuk yapmayan Derya Baykal, sektöre kırgın olmadığını canlı yayınlardan fırsat bulamadığı için uzun yıllardır setlerde olamadığını belirtti.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola