Derya Şensoy yeni aşkını ilan etti

Oyuncu Sarp Levendoğlu'ndan ayrıldıktan sonra uzun süre kalbini aşka kapatan Derya Şensoy, gönlünü reklamcı Celal Can Algül'e kaptırdı.

Gözlerden uzak birlikteliklerini yaşayan ikiliden Celal Can Algül, aşkını "Bir gülüşü var sanırsın Beşiktaş sahaya çıkıyor" sözleriyle duyurdu.

Algül ile Şensoy önceki haftalarda Cihangir'de objektiflere yansımış; Algül mahcup tavırlarıyla dikkat çekmişti.

Algül'ün kısa süre önce Derya Şensoy'un annesi Derya Baykal ile bir araya gelmesi de 'Aileye girdi' şeklinde yorumlandı.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım