Doğa Rutkay: "Alnımın teriyle annelik yaptım"

Oyunculuktaki başarısı kadar aile hayatıyla da örnek gösterilen Doğa Rutkay, önceki gün bir markanın etkinliğine katıldı.

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre dört yaşında biri kız, diğeri erkek ikizleri olan ünlü oyuncu Doğa Rutkay, annelikle ilgili sorular karşısında samimi açıklamalar yaptı. 

Sosyal medyada sık sık kendisine "Tuzunuz kuru; böyle olsa ben de birçok çocuk büyütürdüm" şeklinde eleştiriler geldiğini söyleyen Doğa Rutkay, haddini aşan yorumlara şöyle yanıt verdi:

"Benim söylenildiği gibi ne aşçım, ne şoförüm ne dadılarımız oldu. Bir tane yardımcım var. Bunun böyle olmasını da ben istedim. Öyle konuşulduğu gibi bir hayat yok. İnsanlar kendilerini rahatlatmak için böyle konuşuluyor ama ben alnımın teriyle büyüttüm çocuklarımı."

Parası olmadığı için Cannes'a gidemeyen ünlü kim? Bu ne israf bu ne şatafat! Tek gecelik oda fiyatı 100 bin TL! Cem Yılmaz: "Yüzüme küçük dokunuşlar yaptırdım" Osman Sınav’dan atv’ye yeni dizi Melis Sezen dev reklam kampanyası için yollarda "Mezarlık" dizisinin ikinci sezon çekimleri başlıyor