Doğukan Manço 30 Ağustos coşkusu yaşattı

Başarılı DJ ve prodüktör Doğukan Manço, Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında üç ayrı şehirde üç gün konser vererek bayram coşkusunu yaşattı.

Doğukan Manço, Sakarya, İstanbul ve Balıkesir’de gerçekleşen konserlerinde enerji dolu performansı ve sevilen şarkıları ile dinlemeye gelenlere unutamayacakları bir deneyim sundu.

26 Ağustos'ta Sakarya Belediyesi Açıkhava Etkinlikleri, 29 Ağustos’ta ise Çatalca 21. Erguvan Festivali kapsamında sahne alan Doğukan Manço, 30 Ağustos’ta ise Gönen Belediyesi tarafından düzenlenen bayram programı kapsamında performans sergiledi.

Doğukan Manço sahneden duygularını ise şu şekilde dile getirdi: "Bugün hepimiz için çok özel bir gün. Zafer Bayramımızın 100. yılı kutlu olsun. Ulu Önder Atatürk'ü ve tüm kahramanlarımızı saygıyla ve minnetle anıyorum."

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"