Duygu Özaslan ve Can Maxim Mutaf 'iş birliği'yle vuslata erdi!

Sosyal medyada iki milyon takipçisi olan influencer Duygu Özaslan ile basketbolcu Can Maxim Mutaf, önceki gün Paris'te vuslata erdi.

3 gün 3 gece süren düğüne biz de gitmiş kadar olduk! Çünkü Duygu Özaslan, nikahından müze gezisine, sokak yürüyüşünden yemeğine kadar neredeyse Paris'teki her anını sosyal medyadan paylaştı.

Bu paylaşımlarda benim en çok dikkatimi çeken ise nikah fotoğraflarının altındaki künye oldu! Duygu Hanım, gelinliğinin ve eşinin damatlığının markasını yazmış, saçını yapan kuaförün adını da eklemiş. Altına da -artık zorunlu olan- 'iş birliği' ibaresini yazmış.

Bu arada Duygu Hanım, makyajını kendisinin yaptığını yazmış. Demek ki, makyaj için iş birliği yapacak bir marka bulamamış! İnsan düğününü bile ticarete döker mi? Pes vallahi.

SABAH GAZETESİ'NDEN BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ

Bora Öztoprak ve Çiçek Dilligil'in oğulları cinsiyet değiştirdi Sıla Türkoğlu - Doğukan Güngör küslüğünün nedeni Alp Navruz çıktı! Gonca Vuslateri kızı Asya Mone'nin ilk karelerini paylaştı Şeyma Subaşı sütyenini çıkarıp poz verdi Sertab Erener ve Sezen Aksu boyacılık yapmaya başladı Sevilen aktörün ölümü üzüntü yarattı