Ebru Polat'ın paylaşımına tepki yağıyor!

Şarkılarının yanı sıra sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Ebru Polat, son paylaşımında artan fiyatlara sitem etti.

Posta Gazetesi'nin haberine göre zaman zaman harcamalarıyla konuşulan şarkıcı, bir paket sakıza 895 TL ödedi.

Sakızı ve fişi 3,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Ebru Polat, "Çiğnediğim tek sakız bu 900 TL olmuş. Uçtu gitti ama aldım tabii yine de" ifadelerini kullandı.


Polat'ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken tepkiler de beraberinde geldi. Şarkıcının paylaşımını gören birçok sosyal medya kullanıcısı "Millet evine ekmek götüremiyor, yazık" diyerek tepki gösterdi.

Şarkıcılığın yanı sıra kişisel bakım ürünleri sattığı bir markası bulunan Polat, geçtiğimiz aylarda bir günde 1890 şampuan sattığı ve yaklaşık 40 bin TL kazandığını açıklamıştı.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım