Ebru Şahin'in lavanta tarlasındaki pozlarına beğeni yağdı

Son olarak "Hercai" dizisinde rol alan, şimdilerde yeni projesine hazırlanan oyuncu Ebru Şahin, lavanta tarlasında objektif karşısına geçti.

Birkaç ay önce arkadaşlarıyla birlikte Tekirdağ'daki bir lavanta çiftliğine giden Ebru Şahin, o gün çekilen fotoğraflarını 3,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.


Paylaşımlarında beyaz bir elbise giydiği görülen Şahin, lavanta tarlasında verdiği pozlarını, "Şimdi, anlıyorum ki kendi boşluklarını gürültüyle doldurma ihtiyacı duyanların rahatı için şarkılarımızı kesmek gerekli değilmiş." notuyla yayınladı.

Basketbolcu Cedi Osman ile yaşadığı aşkla konuşulan 27 yaşındaki oyuncunun fotoğrafları kısa sürede takipçilerinden beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Seda Sayan tepki çeken programı nedeniyle CİMER'e şikayet edildi! Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'ndan aşk dolu paylaşım "Yalı Çapkını" dizisinde 'Pelo' dönemi bitti Farah Zeynep Abdullah yeni imajını paylaştı Monaco maçındaki kavgada Kerim Rahmi Koç çılgına döndü Çağatay Ulusoy'un dizisi tamam mı, devam mı?