Ebru Yaşar ormanlar için sahnede

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, geçtiğimiz akşam İstanbul Kuruçeşme'de dinleyicileriyle bir araya geldi. Yaşar, farkındalık projesi kapsamında hatıra ormanı yaptıracağı 6 açık hava konser serisinin ilkini gerçekleştirdi.

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ebru Yaşar, "Gelen tüm seyircilerime teşekkür ediyorum. Güzel bir müzik şöleni yaşayacağız. Bu akşam ben çok heyecanlıyım." dedi.




Turne boyunca konser gelirlerinin hatıra ormanına dönüştürülmesi için harekete geçen Ebru Yaşar, konuyla ilgili "Kuşadası gelecek, Ayvalık gelecek. Denizli, Bursa ve Bodrum sırayla gelecek. Biz bu akşam hep beraber beni dinlemeye gelen tüm misafirlerimizle beraber bir hatıra ormanı oluşturacağız. Aslında gelen bütün seyirciler bir Ebru Yaşar konserinden ziyade hep beraber bir orman yaptığımızı yavaş yavaş duyacaklar ve çevreye de katkıda bulunacaklar. Ne mutlu bana, ne mutlu dinlemeye gelenlere." ifadelerini kullandı.

Sevenlerinin yeni şarkısını beklediği Ebru Yaşar, "Ben de aslında çok istiyorum, çok sabırsızım. Çok güzel şarkılarım var ama yeni projeler de olabilir. Çünkü böyle beklenmedik anda hangi fırsatların olacağını insan bazen kestiremiyor. Farklı şeyler olabiliyor. Bakalım bekliyoruz. Bütün besteci ve aranjör arkadaşlar da bu yazı geçiriyoruz. Sonbaharda bakalım hangi sürprizler olacak?" diye konuştu.

Yüzü olduğu bir reklam filmi hakkında Ebru Yaşar, "Bir reklam daha çekeceğiz inşallah, bir reklamımız daha var. Dediğim gibi sonbaharı bekliyoruz." açıklamasını yaptı.


Belçim Bilgin'den sevgilisine aşk dolu bakışlar Hülya Avşar'dan olay sözler: "Benden sonra havası kalmadı!.." Hafsanur Sancaktutan ameliyata alındı! Serenay Sarıkaya flaş açıklamasıyla şaşırttı Mert Yazıcıoğlu'ndan Özcan Deniz açıklaması 2 yıllık evliliği biten Ayşegül Çınar yeni sevgilisiyle aşkını ilan etti