Ece Erken eski eşi Serkan Uçar'a açtı ağzını yumdu gözünü!

Sunucu Ece Erken, İstinye'de görüntülendi. Oğlu Eymen'in tüm sorumluluğunu üstlendiğini belirten Erken, eski eşi Serkan Uçar'la ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sabah Gazetesi'nden Gökhan Gökduman'ın haberine göre sunucu Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar'ın oğluyla ilgilenmediğini belirterek şöyle konuştu:

"Eymen'i hiç görmüyor. Kendisini ancak gece kulüplerinde görebilirsiniz. Allah, vicdan sahibi olmayana çocuk yaptırmasın. Serkan'ın aile büyükleri de torunları ile ilgilenmiyor. Çocuğumun nafakası 5 bin TL ve aylardır ödemiyor."

Eski eşinin nafaka ödememek için çeşitli yollara başvurduğunu ifade eden Erken, şunları getirdi:

"Nafakayı artırma davası açacağım ama başkalarının kartını kullanıyor, 8 bin dolarlık evde kirada oturuyor ama evi başkasının adına tutuyor. Parası yok gibi gösteriyor. Lüks kıyafetler giyip lüks mekanlara gidiyor, yargıyı kandırıyor. Hakkımı helal etmiyorum"


Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Serdar Ortaç ayakta duramıyor Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor