Edis'in gizli saklı kaçamağı akıllara Demet Özdemir'i getirdi

Ünlü popçu Edis, gizli saklı Yunanistan'a giderken, sevenlerinden kaçamadı.

Türk Hava Yolları ile değil de Aegan Airlines ile uçmayı tercih eden Edis'in bu gizem dolu hareketinden sonra "Aşk için mi yoksa yatırım için mi Yunanistan'a gittiği" soruları akıllara geldi.



Hiçbir şekilde Yunanistan’dan bir paylaşım yapmayan Edis’in gizli seyahati kafaları karıştırdı. 

VATANDAŞLIK İÇİN Mİ GİTTİ?

tv100.com'dan Arda Aşkın Aksoy'un haberine göre gizli saklı uçmayı tercih eden Edis'in sosyal medyadan hiçbir paylaşım yapmaması dikkat çekti.

Bu hareket sonrası akıllara iki soru geldi: Ev almak için mi gitti, yoksa aşk için mi?

DEMET ÖZDEMİR DE EV ALMIŞTI

Yaz boyu Yunanistan'a gidip gelen ünlü oyuncu Demet Özdemir, burada hem tatil yaptı hem de ev aldı.




Yunanistan'da yakışıklı DJ Sergio'da aşkı da bulan Özdemir'in vatandaşlık almak için Yunanistan'dan ev aldığı iddia edilmişti.






Edis'in de benzer şekilde Yunanistan'ı ziyaret ettiği düşünülüyor. 

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"