Ekin Mert Daymaz: "Çok yattım sadece çalışmak istiyorum"

Önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıyan Ekin Mert Daymaz, aşk hayatıyla ilgili konuştu.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre 31 yaşındaki oyuncu Ekin Mert Daymaz, önceki akşam Cihangir'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Basın mensuplarıyla sohbet eden Daymaz, "Arkadaşlarım ile oturup, sohbet ettik. Biliyorsunuz dijital platforma 13 bölümlük bir dizi yaptık. Tepkiler çok güzel. Seyrediliyor ki devam ediyor. Bunun harici 4 tane daha görüşmesi yapılan işler var. Hepsi de çok güzel fakat bir tanesi çok hoşuma gitti. Yazın bu iş, bir de benim tatil yapma hakkım doldu. Bundan sonra sadece çalışmak istiyorum. Çok yattım." diye konuştu.


Muhabirlerin, "Aşk hayatınız nasıl?" sorusuna da yanıt veren ünlü oyuncu, "Hayatımda kimse yok, seçici de değilim. Benim için sarışın olsun, esmer olsun önemli değil. Karakter, kişilik önemli... Ben esmer beğeniyorum ama genelde sarışınlar denk geliyor. Biraz evvel çektiğiniz de sadece arkadaşım." ifadelerini kullandı.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım