Ekranın ünlüleri, tiyatro sahnesinde!

Ekranın ünlü oyuncuları tiyatronun ruhlarını zenginleştirdiğine inanıyor. İşte setlerden sonra sahne tozu yutan ünlüler.

Bugün'den Gülden Avuç'un haberine göre Moda Sahnesi’nde ‘Bütün Çılgınlar Sever Beni’ ve ‘Parkta Güzel Bir Gün’ oyununda rol alan Mert Fırat, “Tiyatro için geçen yıl iki tane çok önemli filmi reddettim. Bu yıl da keza öyle. Tiyatro insana böyle bir sorumluluk yüklüyor” diye konuştu.

DOLUNAY SOYSERT: 'PROVALAR BAŞLADI'

Da­ha ön­ce Ka­yıp di­zi­sin­de bir­lik­te oy­na­yan iki ya­kın ar­ka­daş Do­lu­nay Soy­sert ve As­lı En­ver, ‘Per­so­ne­l’ isim­li ti­yat­ro oyu­nu­nun pro­va­la­rı­na başla­dı.

CA­NER CİN­DO­RUK: 'SAH­NE BE­NİM İÇİN GE­REK­Lİ­LİK'

‘Kö­pek, Ka­dın, Er­ke­k’ isim­li oyun­da rol alan Ca­ner Cin­do­ruk, “Bir oyun­cu ola­rak sah­ne­de ol­mak te­miz­len­mek ve de­şarj ol­ma­sı gi­bi bir şey. Sah­ne be­nim için ge­rek­li­lik” de­di.

UĞUR YÜ­CEL: 'Tİ­YAT­RO RU­HA BA­SA­MAK AT­LA­TIR'

Uğur Yücel de 26 yıl son­ra ti­yat­ro sah­ne­si­ne dö­nüyor.  Yü­cel, “Sah­ne­ye çık­mak ruha ba­sa­mak at­la­tır" dedi.

MELİSA SÖZEN: 'SAHNEDE GÜVENDEYİM'

‘Kalp Dü­ğü­mü­’ ad­lı oyun­la ilk kez ti­yat­ro sah­ne­si­ne çı­kan Me­li­sa Sö­zen, “Ti­yat­ro sah­ne­sin­de gü­ven­de ol­du­ğu­mu his­se­di­yo­rum. Be­nim için te­miz­lik sü­re­ci ola­cak. Di­zi­ler­de­ki de­ri­ne in­me­me se­ni bir ka­lı­ba so­ku­yo­r” de­di. 

TUBA ÜNSAL: 'TİYATRO BİR SEVDA'

Daha önce Keşanlı Ali Destanı’nda oynayan Tuba Ünsal, şu sıralar ‘Guguk Kuşu’nda Oktay Kaynarca ve Deniz Uğur’la birlikte sahne tozu yutuyor. Ünsal, “Tiyatro benim için bir sevda” dedi.
Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu