Elif Buse Doğan: "Parayı önemseseydim bu işi yapmazdım"

Son dönemde “Samsak Döveci” şarkısıyla adından söz ettiren Elif Buse Doğan, YouTube’da yayınlanan “Hasan Basri Budak ile Yolculuk” programına konuk oldu.

"Müzik sektörü pastası küçük bir sektör"

Müziğin gönül işi olduğunu söyleyen Elif Buse Doğan “2 albümüm 15 single’ım var. Her defasında, beni farklı radyolar da çalsın diye, farklı işler yapmaya çalışıyorum. En son ‘Yalan Dünya’ yı deep mix olarak sundum. Müzik sektörü, pastası küçük bir sektör. Parayı önemseseydim, bu işi yapmazdım” ifadelerini kullandı.

 

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"