Elisabeth Mas'tan olay Tuba Ünsal yorumu!

Nişantaşı'ndaki bir hastane çıkışında objektiflere yansıyan Elisabeth Mas Vall, eski eşi Caner Karaloğlu ile bir dönem aşk yaşayan Tuba Ünsal'la aralarındaki davanın sona erdiğini söyledi.

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre bir dönem dava süreciyle gündemde olan İspanyol model, "Tuba çok zor biri, o biraz crazy (deli/çılgın). Olaydan sonra birkaç restoran ve partide karşılaştık. Tuba ile aynı ortamda tesadüfen bulunduk ama tabii ki konuşmuyoruz. 'Merhaba'mız yok. Zaten arkadaş da değiliz" dedi.

Caner Karaloğlu'ndan boşandığını ve sakin bir hayatı olduğunu söyleyen Mas, "Boşandım ve şimdi sakin bir hayat sürüyorum. Sıkıntı yok, drama bitti. Hayatımda kimse yok, yalnızım. Çocuğumla ve işimle ilgileniyorum ama yabancı bir erkek arkadaşım olsun istiyorum" açıklamalarında bulundu.

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"