Emeklilerin ek zammı 6-7 Şubat'ta yatırılacak

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ek zamlarının ne zaman yatırılacağını açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Ocak 2024 itibarıyla %49,25 oranında yükseltme yaptığımız SSK ve Bağ-Kur emeklilerimiz ile hak sahiplerinin aylık fark tutarlarını ödemeye başlayacağız. SSK kapsamında emekli olan vatandaşlarımız için 6 Şubatta gerçekleştirilecek. Bağ-Kur kapsamında emekli olan vatandaşlarımız için 7 Şubat'ta gerçekleştirilecek" açıklaması yaptı.

Işıkhan, Antalya'da katıldığı toplantıda, SSK ve Bağ-Kur emeklileri ile hak sahiplerinin aylık fark tutarlarının, 6 ve 7 Şubat'ta ödeneceğini açıkladı.

SSK'DA 6 ŞUBAT, BAĞ-KUR'DA 7 ŞUBAT 

Işıkhan, Antalya'daki 'İstişare Toplantısı'nda "Son bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum. 2024 yılının ilk yarısı için; emekli aylıklarındaki zam oranını tüm emeklilerimiz için yüzde 49,25'te eşitledik. Bu gece itibarıyla söz konusu karar Resmi Gazete'de yayımlandı. SSK ve Bağ-Kur emeklilerimiz ile hak sahiplerinin aylık fark tutarlarını ödemeye başlayacağız. SSK emeklilerimiz için 6 Şubat'ta, Bağ-Kur emeklilerimiz için 7 Şubat'ta fark ödemelerini gerçekleştireceğiz. Kıymetli emeklilerimiz için tekrar hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

DHA

Aslışah Alkoçlar'ın evliliğinde kara bulutlar mı dolaşıyor? Candan kardeşlerin davasında eski sevgiliden 14 sayfalık ifade İbrahim Tatlıses'in torunundan sert sözler: "Yıllardır adil olmayan bir babalık" Uygunsuz halde basılan çift, kendilerini uyaran kadına saldırdı 'Bahar' dizisiyle ilgili yeni gelişme İstanbul Caz Festivali kapsamında Garanti BBVA Caz Sohbetleri düzenlenecek