Emina Jahovic'e evlilik hazırlığı yapan Mustafa Sandal soruldu

Şarkıçı Emina Jahovic, Etiler'de alışveriş yaparken görüntülendi. Jahovic, nafaka yüzünden davalık olduğu eski eşi Mustafa Sandal ve Melisa Sütşurup evlilik planına böyle cevap verdi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre keyfinin yerinde olduğu görülen Jahovic, yılbaşı için çocuklarıyla plan yaptığını söyledi.

"Çok salgın var. Ona göre tedbirli davranıyoruz" diyen Sırp yıldız eski eşi Mustafa Sandal ile devam eden nafaka davası ilgili sorulara da yanıt verdi.

Emina Jahovic; "Mustafa beyle küs değiliz. Aslında biz çocuklarla ilgili güzel bir iletişimdeyiz. Bu kadarı yeterli bizim için. Gerginlik değil yasal süreç devam ediyor, o da bitecek. İnşallah her şey yoluna girecek. Süreçten çocuklar etkilenmedi iyiler babasındalar bazen." şeklinde konuştu.

Mustafa Sandal'ın sevgilisi Melis Sütsurup ile evlilik kararı alması sorulan Emina Jahovic eski eşine mutluluklar dileyerek şu ifadeleri kullandı:

"İnşallah her şey yolunda olur. Çünkü Mustafa çok iyi biri. Her şeyin en güzelini hak ediyor. Çok mutlu olsun. Çünkü biz mutlu oldukça çocuklar da mutlu olur."

CAN ATAY'I BİR KEZ GÖRDÜM

Öte yandan Jahaovic, isminin aşk dedikodularına karıştığı Can Atay ile ilgili soruları geçiştirerek, "Sevgilim yok tamamen arkadaşım bir kere gördüğüm bir insan. Sallıyolar gerçekten" dedi.

'Böyle haberlerin çıkması sizi rahatsız ediyor mu?' sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Artık rahatsız etmiyor. Çünkü alıştım. Ama bazen çok üzülüyorum."

Sevgilisinin olmadığını söyleyen güzel şarkıcı, yeni bir ilişkisi olursa da bunu gizlemeyeceğini "Hayatımda biri olduğu zaman elini tutar çıkarım. Onunla her yerde görünürüm. Çünkü ben de insanım. Ama asılsız haberler beni çok üzüyor." şeklinde konuşarak ifade etti.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu