Emine Bulut’un kızı için söylediler

Kadın cinayetlerinin simgesi olan Emine Bulut’un ölümüne tanıklık eden kızı için 13 sanatçı harekete geçti. Çeşme’de düzenlenen yardım konserine 6 bin kişi katıldı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Zeynep Bastık ve 13 sanatçı konuğu, İzmir'in Çeşme ilçesindeki Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı.

Kırıkkale'de eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un geride kalan kızına yardım amacıyla düzenlenen konser yoğun ilgi gördü. Maddi gelirinin tümü küçük kız çocuğunun eğitimi ve psikolojik desteği için bağışlanacak olan konsere 6 bin vatandaş katıldı.

Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen konserde sanatçı Zeynep Bastık'a sahnede Reynmen, Oğuzhan Koç, Berkay, Fikri Karayel, Anıl Piyancı, Aybüke, Can Ozan, Grogi, Jabbar, Kalben, Nev, Yase eşlik etti. Sanatçılar şarkılarını başta Emine Bulut olmak üzere Türkiye'de şiddet gören, öldürülen kadınlar ve geride kalan çocukları için söyledi.

Britney Spears sinir krizi geçirince ambulans çağrıldı Didem Balçın: "Kızılcık Şerbeti Nilay'ı çok seviyorum" Çağatay Ulusoy'un dizisi tamam mı, devam mı? Murat Yıldırım 'Teşkilat' dizisine veda ediyor Bursa'da, kamyonun çarptığı cipteki anne ile oğlu öldü Oktay Kaynarca'nın dizisinde final öncesi büyük sürpriz