Emmy Ödülleri'ne Japon dizisi damga vurdu

76. Emmy Ödülleri'ne Japon dizisi Shogun damga vurdu. En İyi Drama ödülü ilk kez İngilizce olmayan bir yabancı yapıma verildi.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre ABD dizi endüstrisinin en prestijli ödüllerinden Emmy'ler, dün gece düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

En İyi Drama ödülünü tarihi Japon dizisi Shogun aldı. Böylece ödül ilk kez İngilizce olmayan bir yabancı yapıma verilmiş oldu.

Shogun drama dalında En İyi Aktör ve En İyi Aktris ile birlikte toplam 4 ödülü kucakladı.



Hiroyuki Sanada drama dalında En İyi Erkek Oyuncu ödülüyle Emmy kazanan ilk Japon aktör olurken, En İyi Kadın Oyuncu ödülünü de Anna Sawai aldı.

Yılın ses getiren dizilerinden Baby Reindeer ise mini dizi dalında 4 ödül aldı.

En İyi Komedi Dizisi ödülü ise Hacks'in oldu.

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"