Emrah: "Benim aşkım çocuklarım"

Şarkıcı Emrah, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı.

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre 15 yıl aradan sonra yılbaşı gecesi İstanbul'da sahne alan Emrah, gözyaşlarını hâkim olamamıştı.

Duygularını muhabirlerle paylaşan Emrah, "Sahnede olmak beni hep heyecanlandırıyor. Sahnelere özlemişim ve devam edeceğim" dedi.




Ünlü şarkıcı, "2024'te aşk beklentiniz var mı?" sorusuna, "Benim iki tane evladım var, Elyesa ve Eleysa... Oğlum, kızım en güzel aşklarım onlar" yanıtını verdi.

Çocuklarını gözlerden uzak tutan Emrah, bu duruma ise, "Evlatlarıma özen gösteriyorum. Onların üstüne hassasiyetle duruyorum, titriyorum. Onlar dünyaya geldikten sonra benim hayata bakış açım değişti. Dünya bir yana onlar bir yana..." açıklamasında bulundu.

Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül eski eşine altınları iade edecek Cem Yılmaz’dan ‘seyirciye sinirlenip sahneyi terk etti’ iddialarına açıklama Meltem Yılmazkaya: "Annelik gönüllü bir delilik" Kerem Bürsin cephesinden bomba haber! Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesine çıktı Nagehan Alçı’dan canlı yayında Rasim Ozan göndermesi