Emre Belözoğlu'ndan milyonluk çalım! İkiz villalarını rekor fiyata sattı

Genç teknik direktör Emre Belözoğlu'nun Çeşme'de 'sit alanı' çıkan arazisine, özel projeyle yaptırdığı ikiz villalarını milyonlarca dolara sattığı öne sürüldü.

Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre Emre Belözoğlu, yaklaşık 10 yıl önce Çeşme'de ikiz villa yaptırmak için denize sıfır arsa satın almış fakat inşaat sırasında tarihi eser kalıntıları çıkınca büyük bir şok yaşamıştı.

Belözoğlu, Boyalık mevkiindeki inşaatı sürdürebilmek için ilginç bir yöntem geliştirmişti.



İnşaatı yapan firmanın mühendisleriyle görüşen Emre Belözoğlu, villaları temel kazmadan çelik kontrüksiyonların üzerine inşa ettirmişti.

KİMİN ALDIĞI BİLİNMİYOR

Projesini bu şekilde değiştiren Belözoğlu, 3. derece arkeolojik SİT alanındaki arazisi üzerinde inşaatını tamamlamıştı. Söz konusu ikiz villalarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Ünlü futbol adamı Belözoğlu'nun villalarını milyonlarca dolara sattığı öne sürüldü.

Villaların altındaki tarihi eser kalıntılarını camla korumaya alan Belözoğlu'nun bu yatırımından net olarak ne kadar kazandığı bilinmiyor.

Villaları kimin aldığı bilinmezken, ilçedeki emlak şirketleri satış hakkında bir bilgileri olmadığını dile getirdi.

Ali Atay ve Hazal Kaya çiftini duygulandıran açıklama Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Serdar Ortaç ayakta duramıyor Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı