Emre Bey’den Venedik çıkarması
Yakışıklı oyuncu Emre Bey Kıbrıs’ta devam eden “Ayşe Tatile Çıktı” sinema filmini tamamlar tamamlamaz soluğu İtalya’nın Venedik şehrinde alacak.
Birsen Altuntaş'ın haberine göre yakında "Kadife Kelepçe" dizisiyle seyirci karşısına çıkacak olan genc kuşağın gözde yıldızlarından Emre Bey, yüzü olduğu marka ile bu yıl Venedik’te Kırmızı Halı’da boy gösterecek.
Yoğun bir tempoda çalışan yakışıklı oyuncu, başrolünde yer aldığı ve çekimleri Kıbrıs’ta devam eden “Ayşe Tatile Çıktı” sinema filmini tamamlar tamamlamaz soluğu İtalya’nın Venedik şehrinde alacak.
Venedik’te 3 gün kalacak olan Emre Bey, aynı zamanda yüzü olduğu marka ile birlikte özel bir çekim ve prestijli bir dergi çekimi de gerçekleştirecek.
Ünlü oyuncu, Venedik dönüşünde ise hız kesmeden Show TV ekranlarında yayınlanacak olan ve başrollerini paylaşacağı “Kadife Kelepçe” dizisinin çekimlerine başlayacak.