Erdem Kınay: "Simge bana kazık atıp gitti"

Müzik yapımcısı Erdem Kınay, ünlü popçu Simge ile ilgili bir itirafta bulundu.

Habertürk'ün haberine göre aranjör ve DJ Erdem Kınay, sahne aldığı bir mekânda ünlü şarkıcı Simge ile ilgili açıklama yaptı.

Kınay, Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısını çaldığı sırada; "Simge'yi de ben keşfettim biliyorsunuz. Sonra bana kazık attı gitti" dedi.







Simge'nin bu sözlere ne yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

"İÇİMDE YARA OLDU"

Simge Sağın, geçmiş yıllarda; "İlk albümüm Erdem Kınay prodüktörlüğünde çıkmıştı. O dönem Kınay’la aramız bozuktu. Kendisiyle beş yıllık imzam olduğu için başka bir şirketle de çalışamıyordum. Özgür değildim, koşamıyordum" demişti.




Güzel şarkıcı ayrıca; Murat Boz’un "Geri Dönüş Olsa" şarkısını ilk kendisinin söylediğini itiraf ederek; "O şarkı yıllar önce bendeydi. Param yetmediği için alamamıştım. Murat Boz verdi parayı, aldı. Sağ olsun Erdem Kınay benim sesimden şarkıyı dinletip satmış. Murat'ın menajerini gördüm, 'Ne kadar güzel bir şarkı söylemişsin, biz onu aldık' dedi. O benim içimde yara oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola