Erkan Petekkaya ameliyat olacak

Erkan Petekkaya, geçtiğimiz günlerde böbreklerinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle, hastaneye kaldırıldı.

Şu sıralar "Sana Söz" isimli dizide 'Ömer Komiser' rolüyle beğeni toplayan Erkan Petekkaya sağlık durumuyla alakalı merak edilenleri yanıtladı.

Posta Gazetesi'nden Ömercan Altay'a konuşan Erkan Petekkaya, “Böbreklerimde sorun vardı, yaklaşık olarak 3-4 gün hastanede tedavi gördüm. Küçük bir operasyon geçirmem gerekiyor. Fakat dizi çekimleri yoğun o yüzden o operasyonu şimdilik erteledim. İlerleyen zamanlarda böbreğime stent takılması gerekiyor. Bu yüzden ameliyat masasına yatacağım” ifadelerini kullandı.

Sacitaslan.com olarak Erkan Petekkaya'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım