Eski yöneticiden Onur Kıvrak itirafı!

Fut­bol­cu­nun sa­tıl­ma­sı ih­ti­ma­li gün­de­me ge­lir­ken, Bor­do-Ma­vi­li ku­lü­bün es­ki baş­kan yar­dım­cı­sı olan, baş­kan İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu yö­ne­ti­mi­ni pro­tes­to ede­rek is­ti­fa eden es­ki yö­ne­ti­ci Se­ba­hat­tin Ça­kı­roğ­lu, ge­liş­me­le­ri de­ğer­len­dir­di.

“Takım için önemli biri”

Bugün'den Batuhan Gülşah'ın haberine göre
kaleci Onur Kıv­ra­k’­ın sa­tıl­ma­sı­na şid­det­le kar­şı çı­kan Ça­kı­roğ­lu “S­ta­da za­ten 2 bin ki­şi an­cak ge­li­yor. 2 bin ki­şi­nin ya­rı­sı, İb­ra­hi­m’­in (Ha­cı­os­ma­noğ­lu) sa­tın al­dı­ğı adam­lar, di­ğer ya­rı­sı da sa­de­ce Onur için ge­li­yor. İb­ra­him, bu ger­çe­ği bil­di­ği için bü­tün bun­la­rı ya­pı­yo­r” de­di. 

Ça­kı­roğ­lu, söz­le­ri­ni şöy­le bi­tir­di: “T­rab­zon-Fe­ner­bah­çe (10 Mart 2014’te oy­nan­dı ve ta­raf­tar olay­la­rı ne­de­niy­le ya­rı­da kal­dı) ma­çın­da İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu içe­ri­de sak­la­nı­yor­du. Ben dı­şa­rı­da ta­raf­tar­lar­la ko­nu­şur­ken, Onur ya­nım­dan ge­çi­yor­du, ya­ka­la­dım ve ne­re­ye git­ti­ği­ni sor­dum. ‘İb­ra­him Baş­kan, be­ni ta­raf­ta­rı sa­kin­leş­tir­me­ye yol­la­dı­’ de­di. Onur bu ka­dar önem­li bir adam. İb­ra­hi­m’­in ta­raf­ta­rın ara­sı­na gi­re­cek yü­re­ği yok­tu! Onu­r’­u gön­der­dik­ten son­ra böy­le bir olay olur­sa ta­raf­ta­rın ya­nı­na ken­di mi gi­de­cek? Yok­sa ya­nın­da ta­şı­dı­ğı 5’in­ci sı­nıf maf­ya tip­le­ri mi gön­de­re­cek?”
Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde Kıvanç Tatlıtuğ'dan Çağatay Ulusoy sorusuna yanıt Bir Kore dizisi daha ülkemize uyarlanacak 'Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i ünlü televizyoncunun konuğu oldu Sosyal medyada akıl almaz canlı yayına gözaltı kararı Yasmin Erbil: "Yarışmada sonuna kadar kalır sanıyordum"